Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Özel İdaresini ziyaret ederek, hem İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, hem de İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Bolu'nun turizmde ivme yakalaması için İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi tarafından yürütülen çalışmaların önemi vurgulanırken, yatırımcının Bolu'ya yönlendirilmesi gerektiği ifade edildi.
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu'yu makamında ziyaret etti.
Bu ziyaretin gecikmiş bir ziyaret olduğunu, meclis toplantıları sırasında da ziyaret gerçekleştirmeyi arzu ettiklerini belirten Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, Bolu'da yapılan sondaj çalışmaları sayesinde, İl Genel Meclisinin aldığı kararlarla Bolu'ya yatırımcıların davet edilmesinin Bolu için bir kazanç olduğunu söyledi. Ateş, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Sağlık Turizmini Geliştirme Projesi kapsamında hazırlanan kitapçıkta da bu konunun ele alınacağına dikkat çekerek, Bolu'ya çok hızlı yatırımlar geliyor. İstiyoruz ki; bu yatırımlar sağlıklı yapılsın. Hazırladığımız kitapçık bunun için örnek olacak sizlerle de paylaşacağız. İçerisinde sizlerinde görüşleri yer alacak. Özellikle Karacasu bölgesinde yapılan sondaj çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu rezervi çok sağlıklı değerlendirmek lazım. Bizim yatırımcıları iyi yönlendirmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Bolu'da günlük 25 bin insana yetecek su rezervi olduğunu ve bunu sağlayabildikleri için mutlu olduklarını ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, konuklarına turizm ile ilgili yapılan çalışmalardan bahsetti. Kutlu, her yatırımcıya aynı mesafede yaklaştıklarını ifade ederek, Bizim kimseye karşı düşmanlığımız yok. Aksine Bolu'nun yararına olacak bütün yatırımlara sahip çıkmaya gayret ediyoruz. Bu doğrultuda bugüne kadar meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte önemli kararlara imza attık. Karacasu'da son yapılan sondaj çalışmasında aldığımız sonuçlarda bizi sevindirdi. Bolu'nun turizmde adından söz ettirecek bir il olması için bu zamana kadar nasıl gayret gösterdiysek bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra göreve yeni atanan İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli'yi de ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular. Köstereli de konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.