7 Nisan 2014 tarihi itibarıyla İl Genel Meclisi Başkanı olarak göreve başlayan Yaşar Yüceer'e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Bolu Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Yaşar Yüceer ve diğer meclis üyeleri ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ziyarette yapılan konuşmalarda, Bolu TSO ve İl Genel Meclisinin birlikte yapacağı çalışmaların Bolu'nun kalkınmasına önemli katkı sağlayacağı ifade edildi.
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Meclis Başkanı Gökhan Yaman ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve meclis üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bolu için birlikte hareket ederek, güzel çalışmalar ortaya koyulması gerektiği vurgulandı.
“SİZLERE İHTİYACIMIZ VAR”
Konuklarını İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda ağırlayan ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, önümüzdeki dönemde birlikte güzel işler yapmak istediklerini söyledi. Yüceer, Burası 283 bin nüfusu temsilen seçilen 23 İl Genel Meclis üyemizin toplantılarını gerçekleştirdiği bir meclis salonumuz. Burada Bolumuzla ilgili, geleceğimizle ilgili yatırımlar, icraatlarla ilgili kararları alıyoruz. Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının 3 bin 360 üyesi olduğunu öğrendim. Sizler Bolu'nun en üst düzey çalışan, üreten, vergi veren, istihdam yaratan, Bolu'nun geleceğine yön veren en üst düzey, sayı olarak da üstün olan bir odasınız. Sizin ziyaretiniz bizim için çok önemli. Sizlerle birlikte önümüzdeki süreçte çok daha fazla bir araya gelmek istediğimizi ve sizlere ihtiyacımız olduğunu belirtmek isterim. Bolu'nun geleceği anlamında inşallah olumlu ve faydalı kararlar alırız. Ziyaretinizden dolayı tekrar tüm arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“İLİ TOPYEKUN KALKINDIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş'de bundan önceki dönemde olduğu gibi bundan sonraki dönemde de birlikte çalışmak istediklerini söyleyerek şöyle konuştu; Sizlere başarılar diliyoruz. İlimizde ve Türkiye'de güzel bir seçim oldu. Seçim sonunda sizler bu göreve geldiniz. Bu işler gönül esaslı işler. Memleketimiz için hep beraber bir şeyler yapma gayreti içinde olacağız. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilin kanaat önderlerinin başında geliyoruz. Ağırlığımız sanayici, ticaretçi gruplar. İstihdamın en fazla oluştuğu iş potansiyeline sahibiz. Sizin alacağınız kararlar dolayısıyla bizi de enterese ediyor. Tabi bizim alacağımız kararlar da sizleri enterese ediyor. Sivil toplum örgütleri olarak sorunlarımızı sizler gibi eyleme dönüştürebilecek noktalara ileteceğiz. Bundan önceki dönemde olduğu gibi bundan sonra da düzgün bir şekilde çalışacağımızı ifade ederim. İlimizde iki adet Ticaret ve Sanayi Odası var. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ilimizden ayrıldı. Biz onların abisi sıfatıyla hareket ediyor ve birlikte çalışıyoruz. Biz ilçelere çok önem veriyoruz. İlde zaten belli bir sosyoekonomik kriterlerin yükseldiğini görüyoruz ama ilçelerin çok zayıf olduğunu söyleyebiliriz. Sizler bu konuda da önder olarak işin karar merciinde olan kişilersiniz. Sizler topyekun ile bakıyorsunuz. Yani ormanda sadece ağaca değil, ormanın bütününe bakıyorsunuz. O yüzden sizin misyonunuz, vizyonunuz çok önemli. Bizler sizlere bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İli topyekun kalkındırmaya çalışacağız.”
“BURADA GÖNÜLLÜLÜK ESASTIR”
Ziyarette bir konuşma yapan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan Yaman'da Bizim meclis yapımızla, İl Genel Meclis yapısı aynı doğrultuda, aynı idealler için çalışıyoruz. Burada gönüllülük esastır. Yeri geldiğinde ailemizden fedakarlık ediyoruz, bunu Bolu için yapı