Geçtiğimiz hafta sonunda Bolu Spor Lisesi Okul Aile Birliği tarafından Hicrî Yılbaşı nedeniyle öğrencilere pilav ve kavurma ikram edildi. İkinci etkinlik ise tanışma ve kaynaşma kahvaltısı oldu.

Bolu Spor Lisesi bahçesinde düzenlenen ilk etkinlikte veliler, öğrenciler, eğitim camiası katıldı. Okul Aile Birliği'nin katkılarıyla öğrencilerde Hicrî yılbaşı ve hicret konusunda farkındalık oluşturmak için okul bahçesinde düzenlenen yemek, ney dinletisi eşliğinde devam etti. Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Altındağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Yazıcı, hicret ve hicrî yılbaşı hakkında bilgiler verdi.

Yemeğe katılan misafirler, Bolu Spor Lisesi tarafından organize edilen bu etkinliğin önümüzdeki yıllarda gelenekselleşerek devam edeceğini, okulun sportif alanlar dışında sosyokültürel anlamda da ilimize önemli katkı sağlayacağını beklediklerini ifade ettiler.

Kahvaltılı kaynaşma toplantısı

Okul yönetimi ve okul aile birliğinin katkıları ile Bolu Spor Lisesi hafta sonunda da kahvaltıda bir araya geldi. Okul idareci ve öğretmenleri, okul aile birliği üyelerinin katılımıyla gerçekleşen kaynaşma ve dayanışma toplantısına belediye başkanı Alaaddin Yılmaz'da katılırken, bu sezon ilimizde eğitime başlayan okulun çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Okul Müdür Çetin Akçay davetlilere teşekkür ederek, bu tür organizasyonların süreceğini belirtti.