İstanbul Bolu ili ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Bolu Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Şenlikleri bu yıl farklı olarak yapılacak.

Dernek Başkanı Turgut Gülen her yıl yapılan şenlikleri İstanbul da yaptıklarını ifade ederek, Bu yıldan itibaren Şenlikler Bolu ili ilçelerinde yapılacak, ilk olarak ta bize ev sahipliğini Seben üstlendi” dedi. Turgut Gülen, şenlikler esnasında yapılacak kura ile bir dahaki yıl Bolu'nun hangi ilçesinde şenliklerin devam edeceğini çekiliş ile belirleneceğini söyleyerek, Amacımız Bolu'nun Kültürel anlamda çok zengin bir il ve ilçelerinden oluştuğunu göstermek ve Derneğimizin faaliyetleri ile tanıtmak” dedi.

ŞENLİKLERDE MÜZİK ZİYAFETİ YAŞANACAK

Dernek Başkanı Turgut Gülen şenliklerde müzik ziyafeti yaşanacağının altını çizerek, Şu anda bizimle birlikte olacak arkadaşlarımız Ramazan Çelik, Taner Doğanöz ve Tokatlı Aslı Şahin. Diğer sanatçı arkadaşlarımız ile de görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

4. BOLU KÜLTÜR'ÜNÜ TANITMA VE YAŞATMA ŞENLİKLERİ

Bolu İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Tarafından geleneksel olarak düzenlenen. Bolu Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Şenlikleri Seben Belediyesinin katkılarıyla yapılacak.