Kuveyt Yönetim Danışmanlığı ve Ekonomi İşbirliği Kurumu Başkanı Hassan A. Ahmad Al-Najjar, Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret etti.
Kuveyt Yönetim Danışmanlığı ve Ekonomi İşbirliği Kurumu Başkanı Hassan A. Ahmad Al-Najjar'a Vali Zahteroğulları'nı ziyaretinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Avrupa Birliği Şube Müdürü Abdurrahman İlhan ile Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş'te eşlik etti.
Ziyarette Bolu'nun cennet gibi bir yer olduğunu ifade eden Kuveyt Yönetim Danışmanlığı ve Ekonomi İşbirliği Kurumu Başkanı Hassan A. Ahmad Al-Najjar, Bolu cennet gibi bir yer. Karşılıklı iş birliği ile Bolu'yu Orta Doğu'da tanıtabilir. Bolu'daki yatırım imkanları ile ilgili işbirliği içinde olmamız lazım” dedi.
Sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Zahteroğulları, her zaman Bolu'nun tanıtımı için karşılıklı işbirliği içinde olacaklarını, Bolu'nun gelişmesi ve istihdamın arttırılması için yapılacak olan yatırımlara her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.