Bolu Objektif Dergisi ilk sayısıyla okuyucuları ile buluştu. İsmimiz gibi objektif olmaya özen gösterip Bolumuzun takdir edeceği, her daim iddialı olan ancak basın yayın ahlak ilkelerine uyan bir anlayışla hizmet vereceğiz” diyen İmtiyaz Sahiplerinden Hakan Karacaören, derginin ilk sayısının gazete bayilerinde yerini aldığını söyledi.

Haber Elif ERDOĞAN-İlimizin önemli gazetecilerinden Hakan Karacaören ile Sema Engin'in ortaklığı ile yayın hayatına başlayan Bolu Objektif Dergisi, Bolu basınına yeni bir renk daha kattı. ‘Güvenilir doğru haber' sloganıyla okuyucuları ile buluşan Bolu Objektif Dergisi'nde Yazı İşleri Müdürü Hakan Karacaören, Genel Koordinatör-Editör Mehmet Özden Engin emek verenlerin başında geliyor.

İmtiyaz Sahiplerinden Hakan Karacaören okuyuculara seslenerek, Bolu Objektif Derisi Bolu'ya yakışan, uzun soluklu Bolu ile gelişen, tarihini unutmayan, geleceğe umutla bakan marka şehrini ‘tabiatın kalbi Bolu' sloganıyla birlikte ön planda tutmaya özen gösteren bir dergi olacaktır” dedi.