Bolu'da sosyal iletişim aracı facebook üzerinden tanışan yaklaşık 200 kişilik grup, arkadaşlıklarını sanal âlemden gerçek hayata taşıdı.
Sosyal iletişim araçlarının insan hayatı üzerinde ki etkileri giderek artarken Bolu'da faceebook sayesinde sanal ortamda arkadaş olan yaklaşık 200 kişilik grup bu arkadaşlıklarını sanal ortamdan gerçek hayata taşıdı. "Bolu Kökezi İçmişler" facebook grubu üyelerinin bir çoğu, hayatının ya bir döneminde Bolu'da yaşamış ya da halen Bolu'da hayatını sürdürenlerden oluşuyor. Belirli yaş grubunun üzerinde olan üyelerin birçoğu ya emekli ya ev hanımı.
Bolu Köroğlu Otel'de gerçekleştirilen toplantıda yaklaşık 200 grup üyesi ilk kez sanal ortam dışında bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu. Birçok insan internet aracılığıyla tanıdığı kişilerle birebir tanışmanın keyfini yaşadı. Toplantıda belirli aralıklarla bir araya gelme kararı alınırken, üyeler Bolu için yapılabilecek çalışmalarda da görev almaktan mutlu olacaklarını dile getirdiler. Aralarında Eski Boluspor Kulüp Başkanı Yener Bandakçıoğlu'nunda bulunduğu grup üyeleri hep birlikte çifte telli oynayarak kaynaştı. "Bolu Kökezi İçmişler Grubu" ismiyle bir araya gelen topluluk sayfasında; Bolulu üyelerinin yanı sıra, iş, eğitim gibi bir takım nedenlerle hayatlarının bir döneminde Bolu'da bulunmuş, Bolu'ya gönül vermiş, dostluklar edinmiş binlerce üye de yer alıyor.