12 Kadın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelmesiyle oluşturulan Bolu Kadın Dayanışması Platformu” halkın karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bolu Kadın Dayanışması Platformu, Kadınların toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekerek Bolu'da kadınların sesini daha gür duyurabilmek amacıyla yola çıktı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu öncülüğünde, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Bolu Şubesi, Türk Kızılayı Bolu Kadın Kolları, Türkiye Üniversiteli Kadınlar Derneği Bolu Şubesi, Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Bolu Şubesi, Dağkent Engelliler Spor Kulübü, Bolu El İşi Hatıraları Derneği (BEH-DER), Bolu Kent Konseyi Kadın Meclisi, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bolu Şubesi, Sebenli Kadınlar Yardımlaşma Derneği ve Türk Kadınlar Birliği Bolu Şubesi olmak üzere toplam 12 kadın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelmesiyle oluşturulan Bolu Kadın Dayanışması Platformu” 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde bir dizi etkinlik ile Bolu halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kadınların toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekerek Bolu'da kadınların sesini daha gür duyurabilmek amacıyla yola çıkan Bolu Kadın Dayanışması Platformu tarafından hazırlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı 3 Mart 2015 Salı günü saat 11.00'de Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenecek olan bir basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaşılacak. Haber Merkezi