Dörtdivan Belediyesi, meclis kararı ile Bolu Caddesi'nin adını değiştirerek Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'in ismini verdi. Belediye Başkanı makamına oturarak levhayla poz da vermeyi ihmal etmedi. Bu olay ulusal basında da geniş yer buldu.

Dörtdivan Belediyesi, Bolu Caddesi'nin adının değiştirilmesi için Meclise gönderdi. Belediye Meclisi tarafından Bolu Caddesi Yüksel Coşkunyürek Caddesi” olarak değiştirildi. Cadde üzerindeki tabelalar değiştirilerek yerine yenileri eklendi. Belediye'nin Bolu Caddesi'nin ismini değiştirmesine bazı vatandaşlar da tepki gösterdi.

‘BOLU' İSMİ RAHATSIZ ETTİ…

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu büyük bir iş yapmışcasına makamına oturarak Yüksel Coşkunyürek” yazılı tabelayı alıp fotoğraf çektirdi. Uzunoğlu, Eski Milletvekilimiz, şimdiki AK Parti Bolu İl Başkanımız Sayın Yüksel Coşkunyürek, ilçemize her zaman destek olmuştur. Destek olmaya da devam etmektedir. Belediye Meclisimizin 1 Eylül 2014 tarihinde 28 no'lu aldığı kararla Dörtdivan'ımızdan Yeniçağa istikametine giden Caddeye Yüksel Coşkunyürek beyin ismi verilmiştir. Bu caddenin ismi Bolu caddesiydi. Bundan sonra Yüksel Coşkunyürek Caddesi olacak. Dörtdivan'ımıza hizmet eden büyüklerimizi, abilerimizi unutmayarak, onların isimlerini yaşatacağız” diye konuştu.