Teknik direktör de sona gelindi. 2014-2015 Futbol Sezonunda, 50'nci yılda Boluspor'u kimin yöneteceği merak konusu olurken, Başkan Savaş Abak ve Transfer Komitesi uzun süredir görüştükleri Reha Erginer'i Bolu kamuoyuna bugün Teknik Direktör olarak açıklayacakları duyuruldu.

Geçtiğimiz sezondan beri Boluspor camiası ile birçok kez ismi gecen Reha Erginer ile sözleşme imzalanıyor. Transfer sezonunun başlaması ile birçok isim kamuoyuna yansırken, Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Transfer Komitesi gönüllerindeki teknik adamı ikna edip Boluspor'un yeni hocası yaptı.

Reha Erginer'i geçmişte birçok kez takımın başına getirmek için görüşmeler yapılmış, bu görüşmelerden sonuç alınamamıştı. Başkan Savaş Abak Reha Erginer'i takımın başına getirmek için listenin başına yazarken, bu isteğinde de deneyimli Teknik Adamı ikna ederek başarılı oldu.

Bugün transferin açıklanması beklenirken Reha Erginer daha önceki yılarda Kayseri Erciyesspor, Ankaraspor, Ankaragüçü takımlarında görev alırken, Manisaspor da da Teknik Direktörlük görevinde bulundu. Teknik Direktör Hikmet Karaman'nın da yardımcılığını yapan Reha Erginer, Manisaspor'da Play-Off Finali oynamış Süper Lig'in kapısından dönmüştü.