Bolu’dan Hacca gidecek, hacı adayları için Bolu İl Müftülüğünde bilgilendirme konferansı yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2023 Yılı Hac Organizasyonu çerçevesinde Bolu’dan Hacca gidecek hacı adayları için Salı ve Perşembe günü Bolu İl Müftülüğü Konferans Salonunda “2023 Yılı Hac Bilgilendirme Semineri” yapıldı.  Seminere Bolu İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU, Müftü Yardımcısı Ünal BAŞ, Şube Müdürü Adem Özdemir, Din Görevlileri, 200 kadın ve erkek hacı adayı katıldı.

Seminer İl Müftüsü  Ali Rıza TAHİROĞLU tarafından yapılan ders ile başladı. İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu hacı adaylarına hitaben, “Kıymetli hacı adaylarımız, sizler herkesin hayalinde olan o kutsal topraklara yolculuk yapacaksınız.  Benim isteğim Haccınızın mebrur olması için vaktinizi iyi değerlendirin. Her anınızı ibadetle değerlendirin. Görevlilerimizin söylediklerini harfiyen yerine getirmeye gayret gösterin” dedi.

Daha sonra Hacı adaylarına verilen kitap  (Kur’an-ı Kerim ,Hac Yolcusu, Rehberi,Haccı Anlamak ,Hac ve Kadın(Sadece Kadın Hac Yolcularına),Tavaf ve Sa’y  Duaları) ve Broşürler hakkında bilgi verildi ve kitaplar okumaları hususunda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Refika Baysal Toplum Sağlığı Görevlileri tarafından “Temel Sağlık Bilgileri” konusunda seminer verildi.

Editör: Berfin MUTLU