Bolu İl Merkez Hakem Kurulu bir açıklama yayınlayarak hakemlerin sosyal medyadaki polemiklerden uzak durmalarını istedi.

Bolu İl Merkez Hakem Kurulu kendi resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: “Sayın Hakemlerimiz, Gözlemcilerimiz, Mentörlerimiz ve Eğitimcilerimiz; Sosyal Medya (Facebook, Twitter, Linked-ln, Pinterest, MySpace, vb.) günümüzde her geçen gün önemini ve ulaştığı kitleleri arttırmaktadır. Sizlerin her ortamda TFF'yi, MHK'yi ve hakemlik toplumumuzu temsil ettiğinizi hatırlatmak isteriz. 28/10/2014 tarihindeki olumsuz örnek sonrasında; bir Bölgesel Yardımcı Hakemimizin lisansı AFDK'nın 03/11/2014 tarihinde aldığı karar ile iptal edilmiştir. Bu bağlamda Sosyal Medyadaki yorumlarınızda dikkatli olmanızı rica ederiz. Bu yorumlarda kendinize problem oluşturabilecek polemiklerden uzak durmanızı öneririz.”

İDMAN SAATLERİ DEĞİŞTİ

Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 13 Kasım tarihi itibari ile Atletik Pistte Salı ve Perşembe günleri yapılan hakem antrenmanları 18.00-19:00 saatleri arasında gerçekleşmeye başladı.