Bolu Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş'nin Bolu'ya yapmayı planladığı Hilton Otel için Bolu Belediye Meclisi'nden onay çıktı.

Bolu belediye meclisinin Mayıs ayı meclis toplantısının ikincisi bugün gerçekleştirildi. Oturumda imar komisyonundan gelen raporların görüşülmesi sırasında meclis üyelerine Bolu'nun geleceği ile ilgili olarak özel bir sunum yapan başkan Yılmaz; Soylu Otel'in yapılmasından sonra o bölgede hareket olunca parası olan girişimciler otel inşa etmek için çalışmalar başlattı. Şu anda Otelcilik alanında dünya markası bir firma Bolu'da Otel yapımı ile ilgili olarak bir fizibilite çalışması yapıyor. Ayrıca Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy'da Bolu'da otel yapımı ile ilgili olarak bir fizibilite çalışması içerisine girdi.” Şeklinde konuştu.

Hilton için onay çıktı

Oturumda İmar komisyonundan gelen 14 rapor görüşülerek karara bağlandı. Oy birliği ile onaylanan kararlardan biri de Bolu Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş. ‘nin Sandallar Mahallesinde yapmayı planladığı devasa otel için oldu. Haber Merkezi