Romanya'nın Piteşti şehrinde bando festivaline katılmak üzere Bolu'dan yola çıkan Bolu Belediyesi Bandosu ve Bolu Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ile birlikte Bulgaristan Büyükelçisi Sülayman Gökçe'yi makamında ziyaret etti. Büyükelçi Gökçe konuşmasında, Bolu'ya bir çok kez geldiğini belirterek, Bolu'nun doğal güzelliklerinden ve patatesli köy ekmeğinden övgüyle bahsetti.

Romanya'nın Piteşti şehrinde 29-30 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Romanya 5. Uluslararası Bando Festivali'ne katılacak olan Bolu Belediye Bandosu ve Bolu Belediyesi Halk Dansları Topluluğu üyeleri Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ile birlikte Bulgaristan Büyükelçisi Sülayman Gökçe'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, Büyükelçi Sülayman Gökçe'ye Bolu hakkında bilgiler verdi. Güler Mert, Gökçe'yi Bolu Belediyesi tarafından bu yıl 2'incisi düzenlenecek olan Köroğlu Festivali'ne davet etti.

“BOLU'NUN ALLAH VERGİSİ DOĞAL GÜZELLİKLERİ VAR”

Bulgaristan Türkiye Büyükelçisi Süleyman Gökçe'de, Bolu'nun cennetten bir köşe olduğunu belirterek şöyle konuştu; Bolu çok güzel bir yer. Bolu'ya birçok kez gitme fırsatım oldu. Özellikle Bolu'nun patatesli köy ekmeğini çok severim. Bolu'nun Allah vergisi doğal güzellikleri var. Gölcük, Abant, Yedigöller ve Gölköy ile Bolu cennet gibi ve Türkiye'nin en güzel illerinden bir tanesidir. Sizlere nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum. En kısa zamanda Bolu'ya geleceğim” dedi.