Boluspor hafta sonu Samsunspor ile karşılaşırken sahadan 2-1 galip gelmesi sonrası ligde zor günler geçiren Samsun cephesinde bir çok konuda tartışmalarda gün yüzüne çıkmaya başladı.
Samsun'un ulusal kanallarından AKS TV'de yayınlanan Taraftarın Sesi” adlı programda Boluspor maçı konuşulurken yapılan ilginç yorumlar ise dikkatlerden kaçmadı.
Samsunspor maçı sonrası olaylara değinilirken Bolu cephesinin kasıtlı olarak ortamı gerdiği vurgulandı. Samsunspor'un her deplasmanda sahipsiz olduğu ve bu tür olayları artık deplasmanlarda sık sık yaşayacaklarını söyleyen katılımcılar her yorumun sorumlusunu Bolu cephesi olarak gösterdiler. Samsunspor taraftarının yaptıklarını normal karşılayan bir yapı içinde yürütülen programda Boluspor kulübünün etkin ve plan programlı idare edilerek ek kaynaklar konusunda çok başarılı bir kulüp olduğu vurgulandı.
“Bolu, Samsun'dan iyi”
Yayında Boluspor otoparkların görüntülerini gösterilirken otopark, ekmek fırını, mesire alanları, büfeler, otobüs vb. birçok konuda gelir elde ettiğini ama Samsun'un bu konuda hiçbir desteğinin olmadığını vurguladılar. Bolu Belediyesinin yıllardır Boluspor'un yanında yer aldığını ama Samsun belediyesinden bir yardım alamadıklarını vurgulayan konuklar Bolu bizim Bafra kadar. 280.000 binlik bir il bizim gibi 600.000 binlik ilden bu konuda daha başarılı. Otopark ücretlerinde bile görünce şaşırmamak elde değil. Bolusporlular takımları için her şey yapıyor. Tüm kent resmen Boluspor'a çalışıyor ve yıllardır alt yapı tesisleşme yolunda büyük adım atılmış. Şimdi artık meyvelerini almaya başladılar” diyerek iki kulüp arasındaki kıyaslamayı yaptılar.