Galatasaray Kış Futbol Okulu Bolu'da Cumartesi ve Pazar günleri yaptığı antrenmanlarla çalışmalarını sürdürüyor. Bolulu Antrenör Ahmet Elarslan nezaretinde Ali Baba Halı sahada çalışmalarını sürdüren Bolu Galatasaray Kış Futbol Okulunda 70 sporcu bulunuyor.

Türkiye'de her noktada ve yurtdışında da birçok ülkede bulunan Galatasaray Futbol Okulu, yeni yetenekleri artık Bolu'da arıyor. Yaklaşık 2 yıldan buyana akademinin Bolu koordinasyonunu üstlenen Ahmet Elarslan, Akademi ile ilgili gazetemize bilgiler verdi. Galatasaray Futbol Okulu'nun 6-16 yaş arası çocukları kapsadığını söyleyen Ahmet Elarslan, bünyesinde bulunduğu 70 sporcu ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Yetenekli sporcularla Galatasaray'ın sözleşme imzalanacağını da ifade eden Elarslan, Seçilen çocuklarla çalışmalarımızı Ali Baba Halı sahasında sürdürüyoruz. Okulların başlamasından dolayı antrenmanlarımızı Cumartesi ve Pazar günleri yapıyoruz. Yaklaşık 2 yıldan bu yana çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız Galatasaray alt yapısına oyuncu yetiştirmek. Önümüzdeki günlerde Galatasaray alt yapısından hocalar ilimize gelecek ve genç oyuncuları izleyecek. Sporcularımız kamp boyunca 5 hazırlık maçı yapacak ve yetenekli oyuncular Galatasaray alt yapısına kazandırılacak” dedi.

SPORCULAR ANTALYA YOLCUSU

Bolu Galatasaray Futbol okulu 5-8 Şubat 2015 tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek olan turnuvaya katılacak. Bu turnuvada Galatasaray alt yapı koordinatörleri diğer sporcuları ve Bolulu sporcuları izleyecek. Burada diğer illerden gelen takımlarla maç yapacak olan sporcular sergiledikleri performanslara göre Galatasaray alt yapısına girmeye hak kazanacak.