"Dünya Ressamları Bolu'da Buluşuyor" Projesi kapsamında ilimize gelen 20 ressam, proje kapsamında yaptıkları resimleri görücüye çıkarttı. Resim galerisinin açılışını yapan Vali Zahteroğulları, tüm resimleri tek tek inceleyerek ressamlardan bilgi aldı ve teşekkür etti.

Vali Ahmet Zahteroğulları, Dünya Ressamları Bolu'da Buluşuyor projesi kapsamında yurt içi ve yurt dışından gelen 20 ressamın proje kapsamında yaptığı resim sergisinin açılışını yaptı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Resim Galerisinde yapılan açılışta konuşan Vali Zahteroğulları, Biz her zaman Bolu turizm şehri olacak diyoruz ama iki cümle daha söylüyoruz. Bolu kültür sanat şehri olacak. Daha doğrusu Bolu şehir olacak diyoruz. Zaten Bolu'nun bir şehir geleneği var ve bu faaliyet de bir dünya şehri olma yönünde attığımız küçük adımlardan bir tanesi. Ama bu küçük adımlar büyük mesafelere bizleri götürecek. Katkı veren herkese, bu yaptıkları eserler için sanatçılarımıza, geldiğiniz için de sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra ise sanatçıların proje kapsamında yaptıkları resimleri gezen Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler ile birlikte tüm resimleri tek tek inceleyerek ressamlardan bilgi aldı ve teşekkür etti.

Programın sonunda ise Vali Zahteroğulları, Dünya Ressamları Bolu'da Buluşuyor projesi kapsamında ilimize gelen ressamlara ve bu projede emeği geçenlere birer teşekkür plaketi verdi.

Haber Merkezi