Bolu'da Beşiktaş'a gönül vermiş taraftarları bir çatı altında toplayıp, çeşitli etkinliklerde birlik ve bütünlük içerisinde hareket etmek amacıyla kurulan Bolu Beşiktaş Taraftarları Derneği 3'üncü olağan toplantısını gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Görkem Altındağ bundan sonra aktif bir şekilde Beşiktaş'a hizmet edeceklerinin altını çizdi.

HABER: EMRAH ÖGET
Bolu Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Görkem Altındağ öncülüğünde yaklaşık 15 kişinin katıldığı toplantıda bundan sonraki aşamalarda yürütülecek dernek faaliyetleri ile ilgili konular üzerinde konuşuldu.

“BEŞİKTAŞ'IMIZIN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Açıklamalarda bulunan Bolu Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Görkem Altındağ, Uzun yıllar hayalini kurduğumuz Bolu Beşiktaş taraftarları olarak aktif dernek olma konusunda şehrimizde Beşiktaş'a gönül verenlerin bir çatı altında organize olma, sosyal faaliyet, maç organizasyonu vb. etkinliklerde eksikliğini çektiğimiz bir olma, birlik olma adına Bolu Beşiktaş Taraftarları Derneğini kurduk ve 3'üncü olağan dernek toplantımızı gerçekleştirdik. Derneklerin kalitesi, sunduğu hizmetler, katkılar, sosyal sorumluluk projeleri, Beşiktaş'ımız için, camiamız için önem, bir ayna, yüz olma ifade ediyor. Bundan sonra Beşiktaş'ımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.