Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Basri Gökdemir, kulüp bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda. Bolu Belediyespor bünyesinde 500 civarında lisanslı sporcu olduğunun altını çizen Gökdemir, hedeflerinin olmadığı tek branşında futbol olduğunu açıkladı. Bolu Belediyespor Kulübü'nün düne kadar varlığından kimsenin haberdar olmadığını belirten Kulüp Başkanı Gökdemir, Bolu Belediyespor dün itibariyle tartışılmayan bir kulüptü. Böyle bir kulübün kimsenin varlığından haberi yokken, bugün itibariyle artık manşetlerde yer alabilen takip edilen, belli bir seyirci potansyeli olan kulüp haline geldik. Bunları yapmak 1-2 senelik olay değil” dedi.
Voleybolu ana branş yaparak bir çok kulvarda başarılı sporcularıyla yoluna devam eden Bolu Belediyespor kulübü, gelecek yıllar için umut kaynağı. Bünyesindeki 500 lisanslı sporcuyla bir çok branşda varlık gösteren Kulüp hakkında açıklamalarda bulunan Basri Gökdemir, en büyük hedeflerinin destek bulmakta zorlanan salon sporlarına ağırlık vermek istediklerini belirtti.
Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Basri Gökdemir yaptığı açıklamada şu ifadelerini kullandı;
“DÜN KULÜBÜN VARLIĞI BİLİNMEZKEN, BU GÜN MANŞETLERDE”
Diğer bir önemli nokta ise, maddiyat kısmıdır. Bu işe gönül verlenlerin artık, gönülden çıkıp biraz da nakdi olarak destek vermesi gerekir. Nakdi destek kulübün daha kurumsal olmasından geçiyor. Bu gelirlerin artması için Bolu Belediyespor kulübü neler yapıyor; İhalelere katılıyor, projelere katılıyor. Buradaki yönetim kurulundaki üyelerimiz 5 kuruş para almadan, kendi maddiyatından, çoluğundan çocuğundan vakit ayırarak buranın ihalesine girip, arkasından iş takibini yapıyor. Bolu Belediyespor dün itibariyle tartışılmayan bir kulüptü. Böyle bir kulübün kimsenin varlığından haberi yokken, bugün itibariyle artık manşetlerde yer alabilen takip edilen, belli bir seyirci potansyeli olan kulüp haline geldik. Bunları yapmak 1-2 senelik olay değil.
“HEDEFİ OLMAYAN TEK BRANŞIMIZ, FUTBOLDUR!”
Kendi yönetimimiz içinde paylaşım yaptık. Kimse her yere yetişemez. Bu noktada bazı arkadaşlarımız koordinatör gibi çalışsın, bazı arkadaşlarımız bireysel olarak şubelere girsin. Bazı arkadaşlarımız alt yapı çalışmalarımıza baksın. Bizim şu anda Belediyespor kulübü olarak hedefi olmayan, tek branşımız futboldur. Boluspor gibi bir kulübe de alt yapı desteğini veriyoruz. Bir çok sporcumuzu Boluspor altyapısına bizden almıştır. Keşke Boluspor'a 100 tane oyuncu gönderebilsek. 2-3 tanesi A takıma çıksa bunda katkısı olan herkese teşekkür etmek lazım. Bir tane sporcunun maliyeti belli. Nereden nereye geldiği belli. Kulübün kazandığı,şahsın kazandığı rakamlara bakmak lazım. Yaz okulu kampları açıyoruz. Kampların başında Feridun Türedi hocamız var. Futbolda hedefimiz Boluspor'a oyuncu kazandımak. Futbol denince akla Boluspor gelir. Boluspor'u diğer kulüplerin desteklemesi gerekir.