Türkiye Basketbol 2.Lig A Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Takımımız Antalya Palmiyespor'dan Alper Ünal'ı ve 68 Aksaray Belediyespor'dan Erdem Güler'i transfer etti.

2015-2016 sezonuna play-off hedefiyle başlayan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız, tecrübeli koç Atalay Gemen'in verdiği rapor doğrultusunda eksik bölgelerine transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ligde 8 puanla sondan 2.sırada yer alan Bolu'nun Dev adamları daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Alper Ünal ve Erdem Güler'i renklerine bağladı. Önceki gün Bolu'ya gelen oyuncular, BOBES GYM'de Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Şube Başkanı Murat Semercioğlu ile yaptığı görüşmeler sonrası kendilerini Bolu Belediyespor Boluspor'lu yapan sözleşmelere imza attılar.

HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIMA GELDİM

Alper Ünal transferi hakkında yaptığı açıklamada Sezon başında Antalya Palmiyespor ile anlaştım. Orada yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı ayrılarak Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı ile anlaştım. Burada olmaktan mutluyum. Hedefleri olan bir takıma geldim. Daha önceden burayı biliyorum. Düzce'de 5 yıl oynadım ve takım kaptanlığı yaptım. Geçtiğimiz sezon Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımına karşı forma giydim. Tanıdığım arkadaşlarım var. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur. Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımına katkı sağlamaya geldim”

HEDEFLERİ OLAN BİR OYUNCUYUM

Erdem Güler ise transferi hakkında yaptığı konuşmada Öncelikle Bolu Belediyespor Boluspor'a şuan ki konumu hiç yakışmıyor. Bir şanssızlıktır gidiyor sanırım. Hedefleri olan bir oyuncuyum. Buraya da hedefleri olduğu için geldim. İnanıyorum ki takım arkadaşlarım ile birlikte Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımını bir an önce şuan ki durumundan kurtararak play-off'u zorlamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz ve kaliteli oyuncularımız var. Umarım bu başarıda benimde bir katkım olur. Camiamıza transferim hayırlı uğurlu olsun” Haber Merkezi