Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen İlçe Seçim Kurulu'nun resmi olmayan sonuçları ortaya çıkmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonucunda AK Parti adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın almış olduğu oy ile CHP ve MHP öncülüğünde bir araya gelen çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun almış olduğu oy oranları gösteriyor ki, Bolu Belediye Başkanlığı'nda yapılacak ani bir seçimi yeniden AKP'nin adayı kazanacak. 33 Mahalle'yi AKP kazanırken, 13 Mahallede çatı aday birinci geldi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle Bolu Belediyesi'ne bağlı 44 mahallenin oyuna bakıldığı taktirde, AKP'nin açık ara önde olduğu görülüyor. AKP'nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a 44 mahalleden 43 bin 631 oy çıkarken, Çatı adayı Ekmeleddinİhsanoğlu'na ise 33 bin 573 oy çıktı.

Bu hafta sonu bir belediye başkanlığı seçimlerinin yapılması halinde diğer siyasi partiler tek bir aday üzerinde anlaşsa dahi, AKP'in adayı seçimleri alma ihtimali çok yüksek.

31 MAHALLE AKP'NİN

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından, mahallelerinde oy durumları ortaya çıktı. Yapılan seçimler sonucu 31 Mahalle Recep Tayyip Erdoğan dedi. İşte o mahalleler; Akpınar Mahallesi, Aktaş Mahallesi, Alpagutbey Mahallesi, Aşağısoku Mahallesi, Büyük Cami Mahallesi, Çıkınlar Mahallesi, Civril Mahallesi, Dodurga Mahallesi, Gölyüzü Mahallesi, İhsaniye Mahallesi, İzzet Baysal Mahallesi, Karacaağaç Mahallesi, Karaköy, Kasaplar Mahallesi, Köroğlu Mahallesi, Kuruçay Mahallesi, Kültür Mahallesi, Kürkçüler, Ovadüzü Mahallesi, Paşaköy Mahallesi, Sağlık Mahallesi, Salıbeyler Mahallesi, Sandallar Mahallesi, Sarıcalar Mahallesi, Semerkant Mahallesi , Seyit Mahallesi, Sümer Mahallesi, Tepecik Mahallesi, Yeni Mahalle, Yukarısoku Mahallesi, Karacasu-Fatih Mah.

ÇATI 13 MAHALLEDE TUTTU

Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu ise 13 Mahallede yaşanan yarışı önde tamamladı. İşte o Mahalleler; Alpağut Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Beşkavaklar Mahallesi, Borazanlar Mahallesi, Çakmaklar Mahallesi, Dağkent Mahallesi, Karaçayır Mahallesi, Karamanlı Mahallesi, Kılıçarslan Mahallesi, Küçükberk Mahallesi, Tabaklar Mahallesi, Umutkent Mahallesi, Yaşamkent Mahallesi