Bolu Belediyesi tarafından dün yeni bir projeye daha start verildi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün başlattığı projeyle her Cuma günü farklı bir camii de namaz sonrasında vatandaşlarla bir araya gelecek.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz her hafta Cuma günü bir camide namaz sonrasında vatandaşlarla bir araya gelecek. Bu uygulama bugün itibariyle Yukarı Soku mahallesinde başladı. Başkan Yılmaz'ın yansıra Başkan yardımcıları, daire müdürlerinin de hazır bulunduğu programda vatandaşlara namaz çıkışı etli pilav ikram edildi. Ardından hizmet tırında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, sorunları dinleyerek not aldırdı.

Başkan Yılmaz burada yaptığı açıklamada, Müslümanlarda Cuma bayram olarak bilinir. Toplanma istişare etme olarak adlandırılır. Önümüzde ki süre içerisinde her Cuma günü inşallah bir camimizde halkımızla bir araya gelerek onlara ikramlarda bulunacağız. Buradaki hadise Cuma şuuruna ermemiz, vatandaşımızla kucaklaşmamız ve onların dertlerini çözmeye yönelik olmasıdır”diye konuştu. Haber Merkezi