Bolu Belediyesi tarafından ruhsata aykırı inşaatlar tespit edildiği için mühürlenen Fatih Koleji'ne ait binaların dün mahkeme kararıyla mühürlerinin söküldüğü ve yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğu belirtilmişti. Ancak Bolu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, mühürleme işleminin devam ettiği bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

Fatih Koleji üzerinde ki muamma devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ruhsata aykırı inşaatlar belirlendiği için Bolu Belediyesi tarafından mühürlenen kolej binalarının dün eksiklerinin giderilerek mühürlerinin kaldırıldığı açıklanmıştı. Ancak Bolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, mühürleme işleminin devam ettiği bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

Bolu Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

KAMUOYUNA DUYURULUR

Basın yayın organlarında yayınlanan Cemaat Okullarında Mühürler kaldırıldı” haberiyle ilgili bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.

Vatandaşlar tarafından Belediyemize gelen şikâyet sonrası yapılan rutin denetimlerde adı geçen okulda projeye aykırı imalatlar tespit edilmiş ve mühürleme işlemi yenilenmiştir.

Mühürlerin kaldırıldığı ve eğitim devam edeceği yönünde bilgiler basın mensuplarına okul yöneticileri tarafından maksatlı bir şekilde verilmiştir.

Bolu Belediyesi sınırları içinde kurum ve kuruluşların kanun ve mevzuata uygun koşullarda hizmetlerin devamının sağlanması ve bunun denetlenmesi Belediye'nin başlıca görevlerindendir. Bu konuda Belediyemizle uyum içinde olan halkımıza teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygıya duyurulur….