Bolu Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan açık tenis turnuvası 18 Nisan'da start alıyor.
Bolu Belediyesi Başkanlık Kupası Açık Tenis Turnuvası 18 ila 27 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Karaçayır'da bulunan tenis kortlarında oynanacak olan müsabakalarda tek erkekler, tek bayanlar, karışık çiftler, gençler ve çocuklar karşı karşıya gelecek.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Belediyemiz sporun her dalının ve tenisin en iyi noktalara gelmesi, vatandaşlar tarafından sevilmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda sahalar yaparak bu sporun da daha çok sevilmesi ve yayılmasını hedeflemekteyiz. Şu an yaptığımız bu organizasyon yaptığımız çalışmaların bir meyvesidir" dedi.
Tenis Federasyon İl Temsilcisi ve Turnuva Direktörü Ahmet Ulusoy'da tenis sporunun yaygınlaşması için çaba harcadıklarını belirterek tenis branşına yoğun bir ilginin olduğunu ve önümüzdeki yıllarda daha da artacağını, açık ve kapalı tenis kortlarının Bolu'ya tam donanımlı inşa edileceğini bu konuda Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz'ın çalışmaları olduğunu söyledi.
Bolu Belediye Başkanlık tenis turnuvasına son başvuru 17 Nisan 2014 iletişim Musa Tuzcu 0507 628 09 99, Erhan Andıç 0536 355 32 33.