Belediye Meclis toplantısında söz alan Ahmet Fidan, Korona virüsü nedeniyle ülke ve Bolu olarak zor günlerden geçildiğine işaret ederek, bu süreçte Bolu olarak birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmeleri gerektiğini vurguladı. Bu süreçte Bolu’ya, Bolulu vatandaşlara hizmet eden Bolu Belediyesinin de gelirlerinin düştüğünü belirten Ahmet Fidan, 2 yıl boyunca alacağı huzur hakkı olan 6 bin TL’yi Belediye’ye bağışladığını kaydetti.

Ahmet Fidan’ın bu örnek davranışı üzerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan memnuniyetini dile getirdi. Aynı duyarlılığı Ak Partili üyelerinde gösterebileceğini ifade etti. Başkan Özcan’ın bu teklifi üzerine Ak Parti grup Vekili Burak Balaban, Ak Partili Meclis üyeleri olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek olacaklarını aktardı.

“BOLULU VATANDAŞLARA DESTEK OLMAMIZ GEREKİYOR”

Balaban’ın bu düşüncesi üzerine tekrar söz alan CHP’li Ahmet Fidan; “Dinimiz İslam’da komşusu açken tok yatan bizden değildir’ der. Bizim önce komşularımıza, Bolu’ya, Bolulu vatandaşlara destek olmamız gerekiyor. Bu yüzden Ak Partili üyelerden kendilerine oy veren ve bu koltuklara taşıyan vatandaşlara destek olmasının daha doğru olacağını düşünüyorum” dedi.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!”

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Ahmet Fidan’ın 2 yıllık huzur hakkını Belediyeye bağışlamasının ardından Bolu Belediye Başkanlığından açıklamada geldi. Açıklamada; “Yapılan bağışlar kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Örnek davranışından dolayı Sayın Fidan’a teşekkür ediyor, bağış yapmak isteyen vatandaşlarımızın ve işletmelerimizin 444 26 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşmalarını rica ediyoruz. Birlikte başaracağız! İfadeleri kullandı.