Rizespor maçı hazırlıklarına devam eden Boluspor kar yağışı altında çalıştı.Soğuk havaya rağmen tempolu bir antrenman yapan kırmızı beyazlılar Teknik Direktör Oğuz Çetin'in verdiği direktifleri harfiyen yerine getirdiler.
Deplasmanda oynayacağı zorlu Rizespor hazırlıklarına Bolu Atatürk Stadyumunda yapılan antrenmanla devam edildi.Teknik ve taktik çalışmasında Boluspor maçın taktiğini denerken, Teknik Direktör Oğuz Çetin'de sık sık oyuncularına bir şeyler anlatarak sahada oynanacak oyunla ilgili bilgiler verdi.Rize deplasmanında başarılı olmak isteyen Boluspor işi sıkı tutuyor.
Oğuz Çetin taktik antrenmanında oyuncularına susmayın ve kendinizi yormayın konuşun sık sık, bir birinizi uyarın mesajlarını iletti.Bolusporlu oyuncuların kar yağışı altında yapılan çalışmada yapılan taktik antrenmanında göz doldururlarken, çalışmaya konsantrasyonları da yüksekti.
Kafasındaki onbiri hala belirlemeyen Oğuz Çetin Rizespor'a karşı sürpriz bir kadro çıkarması bekleniyor. Kartalspor maçında gördükleri sarı kartlar nedeniyle Rizespor maçında kadroda olmayacak olan Barbaros ve Dalmat'ın yerine kimin oynayacağına bakan Oğuz Çetin son kararınıda vermek üzere.