Bolu Bağışçılar Vakfı, Sabancı Vakfı'nın, Toplumsal Gelişme Hibe Programı(TGHP) kapsamında desteklediği sivil toplum kuruluşlarının yürüttükleri projelerde edindikleri tecrübeleri kamuoyuyla paylaşmak amacıyla düzenlediği ‘Ekim Zamanı-Deneyim Paylaşım Toplantısı'na katıldı.
Sabancı Center'da düzenlenen toplantıda, 2012 de TGHP desteği alan ve projelerini 2013 de tamamlayan 7 Sivil Toplum Kuruluşu bir araya geldi. Benzer alanda çalışan kurumların bilgi ve deneyimlerini paylaştığı toplantıda, 7 Sivil Toplum Kuruluşu, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdikleri kadın, genç ve engellilere yönelik projelerini ve başarı hikayelerini anlattı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı; "Her yıl tohumların toprakla buluştuğu Ekim ayında bir araya gelip, Sabancı Vakfı'nın Toplumsal Gelişme Hibe Programı'na dahil olan projelerin öykülerini bu öykülerin kahramanlarından dinliyoruz" dedi.
Bolu Bağışçılar Vakfı adına toplantı davetine katılan vakıf Genel Sekreteri Öznur Akkaya bu güne kadar 37 sosyal sorumluluk projesine 7 milyon TL'yi aşan hibe desteği veren Sabancı Vakfı'ndan, hak temelli Kadın, Engelli ve genç projelerine destek almak için girişim ve görüşmelerde bulundu.
Türkiye'nin ilk Sosyal Yatırım Vakfı olması sebebiyle katılımcılar ve ev sahibi vakıf tarafından çalışmaları, yapısı ilgiyle izlenen Bolu Bağışçılar Vakfı; hem daha kapsamlı ve büyük projelere destek alması hem de Bolu ilinin daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla proje destek görüşmelerine ve çalışmalarına devam edecek.