Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zekeriya Gökmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret ettiler. Vali Özçimen, Sporda başarılı olmak için amatör sporlara gereken önemin verilmesinin altını çizdi.
Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zekeriye Gökmen yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti. Yeni yönetimin Eylül ayında göreve başladığını belirten Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zekeriya Gökmen, "Bolu genelinde 48 adet Amatör Spor Kulübü bulunmaktadır. Bunların 30 tanesi Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna üye. Biz de yeni yönetim olarak sizi ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim" dedi.
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Özçimen Başkan Zekeriya Gökmen ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi. Sporda başarı olmak için amatör sporlara gereken önemin verilmesini belirten Vali İbrahim Özçimen, "Amatör Spor Kulüplerinin her zaman yanındayız. Gençlerimize sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstererek, gençlerin salon sporları olan Hokey, Hentbol, Badminton, Masa Tenisi, vs. gibi sporun diğer branşlarında da yer almalarını sağlamalıyız. Bunun için spor kulüplerinin bu branşlarda da faaliyetlere katılmaları için gerekli çalışmaları yapmaları gerekiyor.” Dedi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Highway Outlet Bayan Hokey Takımı Portekiz'de gerçekleşen Eurohockey 2013 turnuvasında Avrupa Şampiyonu oldu. Bu bizleri çok gururlandırdı" dedi.