Okul Sporları Futbol Genç Erkekler müsabakaları devam ediyor. Bolu Anadolu Lisesi-Bolu Spor Lisesi müsabakasında kazanan Bolu Anadolu Lisesi oldu.

HABER MERKEZİ

Genç Erkekler Futbol müsabakaları Karaçayır Spor Kompleksinde oynanan maçlarla devam etti. Günün ilk maçında Bolu Anadolu Lisesi ile Bolu Spor Lisesi karşı karşıya geldi. Maç her iki takımda kontrollü başlasa da genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu olan Bolu Anadolu Lisesi 90 dakika sonunda sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Bolu Spor Lisesi girdiği bir çok gol pozisyonunda meşin yuvarlığı bir türlü filelerle buluşturamayınca Bolu Anadolu Lisesi kontra ataklarla bulduğu gollerle ilk 45 dakikayı 4-0 önce tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Bolu Spor Lisesi etkili başladı ve maçın 50.dakikasında bulduğu golle skoru 4-1'e getirdi. Golün ardından biraz olsun moral bulan Bolu Spor Lisesi 55.dakika kalesinde 5'inci golü gördü. Kalesinde gördüğü 5'inci gole rağmen tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen Bolu Spor Lisesi 70.dakikada ikinci golü buldu ve skoru 5-2 yaptı. Rakibinin de oyundan düşmesiyle rakip kalede gol arayışlarını sürdüren Bolu Spor Lisesi girdiği pozisyonlarda Bolu Anadolu Lisesi kalecisini geçemeyince 90 dakika sonunda sahadan 5-2 mağlup ayrıldı.