21 Aralık'ta yapılan kongrede delegelerin desteği ile güven tazeleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Coşkunyürek, Haziran Ayında göreve geldiğinde Genel Merkez Teşkilat İl Performans Değerlendirme sisteminde 71'inci sırada olan Bolu'nun kısa süre içerisinde 50 ili geride bırakarak 21'inci sıraya yükseldiğini açıkladı.

TBMM'de 2 dönem milletvekili olarak görev aldıktan sonra Haziran'da Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Bolu il başkanlığına atanan Yüksel Coşkunyürek'in teşkilat içerisinde yarattığı olumlu hava meyvelerini vermeye başladı. Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen il kongresinin ardından düzenlenen teşekkür yemeğinde parti teşkilatları ile bir araya gelen Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu'nun son altı ay aylık periyotta teşkilat içi performansında büyük artış olduğunu ve Edirne'de gerçekleşen Ak Parti 100. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu tarafından kendisine iletildiğini söyledi.

AK Parti teşkilat performans sistemi sıralamasında Bolu'nun 6 ayda 50 ili geride bıraktığını ve 22'nci sıraya yükseldiğini dile getiren Coşkunyürek, "Ben göreve geldiğimde Bolu, teşkilat performans sıralamasında Türkiye genelinde 71'nci sıradaydı. Ama bu Edirne'deki son toplantıda, Rabbimize hamd olsun o teşkilat sıralamasında 21'inci sıraya yükseldik. Bu da sizin gayretiniz ve sizlerin çalışması. Bütün teşkilatlarımız üye çalışmalarını hızlandırdı. Yoğun bir üye çalışması faaliyetlerimiz var. Ev ziyaretlerimiz, esnaf ziyaretlerimiz ve yaptığımız bütün çalışmalar bu performans sisteminin içerisinde yer alıyor." diye konuştu.

HEDEF EN BAŞARILI İLK 10 İL ARASINA GİRMEK

Bunun büyük bir başarı olduğunu ve Bolu'nun en başarılı ilk on il arasına girmesi gerektiğini kaydeden tecrübeli siyasetçi,"Bu teşkilat daha üst sıraları hak ediyor.İnşallah bunu da birlikte gerçekleştireceğiz. Onun için yükümüz, sorumluluğumuz ağır. Önümüzdeki günler çalışmanın, birliğin beraberliğin ve kardeşliğin günleri. İnşallah bundan sonra her ay ilçelerimizdeki İlçe Danışma Meclisi Toplantılarını yapacağız. Yine İl Danışma toplantılarımız bu yüksek katılımla devam edecek. En son yaptığımız il danışma toplantısında 650'yi bulan katılım vardı. Bu, bugüne kadar yapılmış olan toplantılar için önemli bir rakamdır. Ben tüm teşkilatlarımı tebrik ediyorum. Bizler ne kadar diri olursak, bizler ne kadar iri olursak çalışmalarımız o kadar bereketli olacaktır." dedi. Haber Merkezi