Kusursuzluğa yolculukta Bolpet Petrol ödüllere doymuyor. Türkiye çapında yaygın bir istasyon ağına sahip olan sektörün önde gelen marka firmalarından Opet, Kusursuza Yolculuk” isimli, Hizmet Değerlendirme Programı kapsamında 5. ödülünü alan Bolpet kalitesini mühürlemiş oldu. Sektörde 6 yıllık geçmişi olan firma bu 6 yıla bir çok ödül sığdırdı.

Türkiye çapında yaygın bir istasyon ağına sahip olan sektörün önde gelen marka firmalarından Opet, Kusursuza Yolculuk” isimli, Hizmet Değerlendirme Programı kapsamında 5. ödülünü alan Bolpet kalitesini mühürlemiş oldu. Sektörde 6 yıllık geçmişi olan firma bu 6 yıla bir çok ödül sığdırdı.

100'ü aşkın benzin istasyonu arasında yapılan değerlendirme ve denetleme sonucunda ilk sıralarda yer alan Bolu Bolpet'in personeline ödül verildi.

İstasyon müdürü Serhat Çakmak'a Opet tarafından plaket ve tam altınla ödüllendirilirken, istasyonda çalışan personele ise yarım altın verildi.

Opet'in hayata geçirdiği Kusursuza yolculuk” projesi hakkında gazetemize bilgi veren Opet Bölge Müdürü Cevat Akman Kusursuza yolculuk hizmet değerlendirme programı kapsamında her 3 ayda bir bütün istasyonlar arasından denetleme yaptıklarını ifade etti.

İstasyonların müşteriler tarafından denetlenerek puanlandığını belirten Akman, Onların puanlamaları üzerinden 90 puan müşteri 10 puan da bizim takdir puanımız geliyor. Puanlamayı, pompa görevlilerinin hizmeti, istasyonun, marketin ve tuvaletin temizliği, genel görünüm ve opet karın kullanımı üzerinden yapıyoruz. Arkadaşlarımız kaliteyi mühürledi diyebiliriz. Bu ödül Bolpet tarafından 5. defa alınınca bizim de yüzümüz gülüyor” dedi.

Bolpet Opet İstasyon Müdürü Serhat Çakmak ise, Kusursuza yolculuk” projesi kapsamında 5 defa birinci olduklarını dile getirerek, Bu Opet'in bize verdiği beşinci ödül. Biz Bolpet olarak ‘Kusursuza yolculukta 5 dönemdir bu ödülü alıyoruz. Müşterilerimiz geliyor, değerlendirme yapıyor. Bir de gizli müşterilerimiz geliyor puanlamamızı yapıyor ve Opet de bizi ödüllendiriyor. Bu sektörde 6 yıllık bir geçmişimiz olmasına rağmen başarıdan başarıya koşuyoruz. Bu başarıda emeği geçen personelime tek tek teşekkür ediyorum. Metin Ülkü ve Cemil Bahçaçı adına tüm müşterilerimize bizi tercih ettikleri için teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Opet Bölge Müdürü Müdürü Cevat Akman, Kusursuza yolculuk” projesi kapsamında birinci olan istasyonun personeline ödüllerini takdim etti. Ödül programının ardından istasyon personeli hatıra fotoğrafı çektirdi.