Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Hayvanları Koruma (BOLHAYKO) Derneği tarafından verilen kahvaltı davetine katıldı. Birçok havyan severin katıldığı davette konuşan dernek başkanı Sevda Öztaşkın, Bolu Belediyesi Hayvan Barınağı'nın, personelinden, fiziki imkanlarına kadar Türkiye'de bulunan ender barınaklardan birisi olduğunu belirterek Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

Bolu Hayvanları Koruma (BOLHAYKO) Derneği tarafından, çok sayıda hayvan severin katıldığı bir kahvaltı programı düzenlendi. Cumhuriyet Parkı'nda bulunan Park Cafe'de gerçekleştirilen programa Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Belediye Meclis Üyesi Necip Çarıkcı ve Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü personelleri de katıldı.

Kahvaltı programında bir konuşma yapan dernek başkanı Sevda Öztaşkın, Bolu Belediyesi Hayvan Barınağı'nın Türkiye'de ender barınaklar arasında olduğunu belirterek şöyle konuştu, Bolu Belediyemizin hayvan barınağı gerek personel gerekse fiziki imkanlar açısından Türkiye'de bulunan ender barınaklardan birisi. Barınağımız her türlü teknolojik imkanlara sahip ve hayvanlarımız açısından da oldukça konforlu bir barınak. Ben hassasiyetinden dolayı Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz'ı tebrik ediyor ve birlikte çalışarak daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise böyle bir etkinlikte hayvan severlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek; Birlikte çalışarak sahipsiz hayvanlarımız için daha iyi şartlar sağlayabilir ve daha güzel projeler hayata geçirebiliriz. Bizim kapımız sizlere her zaman açık ne ihtiyacınız olursa her zaman sizin yanınızdayız” diye konuştu. Programın devamında sahipsiz hayvanlara yönelik yardımda bulunanlara teşekkür plaketi takdim edildi. Haber Merkezi