Turnuvaya her iki takımda flaş transferlerle kadrolarını güçlendirerek başlamıştı. Anahtarcı Emin kurduğu kadro ile şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilirken, son iki maçtaki yenilgi ile ikinci turu zora sokmuş gibi göründü.
Bolçi takımı ile Anahtarcı Emin takımı kontrollü bir oyun ile maça başlarken, maçın başlarında hemen golü de bulan takım Bolçi oldu. Orhan'ın vuruşu filelerle buluşunca Bolci maçta 1-0 öne geçti.
Öne geçmenin avantajı ile ikinci gol için rakip kaleye yüklenen Bolçi ikinci golü de bulmak da zorlanmadı. Sağ kanattan gelişen atak da orta arka kaleye doğru yapıldı. Topun gelişine yarım vole ile sert vuran İlkay, takımı adına maçı 2-0 getiren oyuncu oldu.
İlk yarı Bolçi üstünlüğü ile sonuçlanırken, ikinci yarıya Anahtarcı Emin istekli çıktı. Rakip kalede gol aramak için uğraşsa da maça iyi başlayan Bolçi takımı oyuncuları Orhan ile maçı 3-0 getirdi.
Karşılaşmanın diğer bölümlerinde skoru bulan Bolci rahatlasa da, Anahtarcı Emin takımı maçı bırakmadı ve bir penaltı kazandı. Atışı Anahtarcı takımında İsmail kullanırken, Bolci kalecisi Yakup sol köşeyi kapatarak atışı kurtardı.
Gol için rakip kaleye yüklenen Anahtarcı Emin beklediği gole de Feridun la kavuştu. 3-1
Kalesinde golü gören Bolci maçı bırakmayıp arka arkaya Sacit, İlkay, Orhan ve son olarak da İsmail Öztürk ile bir gol bularak karşılaşmayı 7-1 kazanarak farklı bir galibiyet aldı.
Bolçi takımının maçını izleye Erdal Gören ile gelen Hasan Aksoy takımında bulunan oyuncu arkadaşlarını tek tek galibiyetten dolayı tebrik etti.