Bolu Genç İş Adamları Derneği (BOGİAD) Olağan Genel Kurulunu yaptı. Tek liste ile gidilen genel kurulda Cüneyt Koparan Başkan seçildi.
Park Cafe'de Genel Kurula katılan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş bir konuşma yaptı. Ateş yaptığı konuşmada, Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortak bir proje yaptıklarını dile getirerek; Teknik destek programı ile beraber görev yaptık ve bu konuda da kendileri ile çok uyumlu bir şekilde çalıştık. Bundan sonraki yönetimimizde de Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak her konuda destek vermeye şahsım ve odam adına söz veriyorum. Biz her zaman sizlerin yanında olacağız. Seçimimiz Bolu iş dünyasına hayırlı ve uğurlu olsun, başarılar diliyorum” dedi.
Divan oluşumu ile başlayan genel kurul saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Daha sonra Mevcut Başkan Fatih Yazıcı tarafından faaliyet raporu okundu.
Denetim Kurulu Raporu ve 2 Yıllık tahmini bütçen okunması ve onaylanmasının ardından tek liste ile seçime gidildi. Cüneyt Koparan Başkanlığında oluşturulan listede Burak Özkan, Burcu Şimşek, Kutay Yılmazdemir, Erkan Bektaş, Muharrem İşler, Necdet Bilgi, Necdet Sertel, Ömer Konuk, Ufuk Alın, Yasin Çarıkçı isimleri yönetimde yer aldı.
Yapılan seçimin ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Ardından yeni başkan Cüneyt Koparak bir konuşma yaparak şunları kaydetti: Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. bu bir bayrak yarışı. Yönetimi devraldık. Buradan eski yönetime, eski başkanıma teşekkür ediyorum. Ellerinden gelen gayreti yaptılar. Biz daha iyisini yapmaya çalışacağız. Çünkü bu bir bayrak yarışı en uzak noktaya götürmeye çalışıp bu süreçte yeni yönetime devredeceğiz nasip olursa. Sosyal anlamada çalışmalarımız olacak. Diğer sivil toplum kuruluşları, kamu kuruluşları, başta belediyemiz olmak üzere, üniversitemizle ortak çalışmalarımız olacak. Bolu halkına, burada yaşayan insanlara sosyal anlamda katkı koyabilecek kişilerle görüşeceğiz. Bunun dışında derneğimizin de bir kuruluş amacı var. Bu kuruluş amacına uygun faaliyetler üretmemiz lazım. Başta BOGİAD'ın değerli mensuplarına gerek sosyal yaşantılarında, gerek ise iş hayatları ile ilgili çalışmalarımız ve projelerimiz olacak. Yönetim kurulumuzu da bu şekilde kurduk. Görev dağılımını da bu şekilde yapacağız. İnşallah Bolumuza, BOGİAD ailesine hayırlı uğurlu olur. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.”