Bocce Federasyonu AS Başkanı Mutlu Türkmen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan AS Başkan Türkmen, Bolu Belediyespor bünyesinde açılan ve 1. Lig'de başarı ile mücadele eden Bocce takımımıza ve Bocce'ye verdiği desteklerden dolayı Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

Birtakım ziyaretlerde ve girişimlerde bulunmak üzere ilimize gelen Bocce Federasyonu AS Başkanı Mutlu Türkmen ve Bocce Koordinatörü Alper Kabakçı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Bolu Belediyespor Başkanı ve Bolu Belediye Meclis Üyesi Basri Gökdemir'de katıldı.

“Bolu'ya Bocce için güzel bir tesis kurulmasını istiyoruz”

Ziyarette konuşan AS Başkan Mutlu Türkmen öncelikle Başkan Yılmaz'a Bocce'ye verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu; Bolu Belediyespor bünyesinde başarılı bir Bocce takımı yaratılmasına katkılarınızdan dolayı öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Bolu Belediyespor Bocce takımınız 1. Lig'de başarı ile mücadele eden bir takım ve bunda başta sizlerin emeği bulunmakta diye düşünüyorum. Bugün ki ziyaretimizi bir diğer amacı ise Bolu'd Bocce ile ilgili güzel bir tesis kurabilmek. Bunun için gerekli başvuruları ve girişimlerimizi yapacağız. Sizlerin de bu yolda bizim yanımızda olmanız ve bize destek olmanız bizim için son derece faydalı olacaktır. İnşallah Bolu'da çok güzel ve donanımlı bir Bocce tesisi kazandırırız” dedi.

“Sporun her branşının kamp merkezi Bolu olacak”

Başkan Yılmaz ise, sporun her branşının kamp merkezinin Bolu olması için çalıştıklarını belirterek; Bizim Karaçayır bölgesi dediğimiz bir bölgede son derece büyük bir alanda Olimpiyat Spor Kompleksi adında bir planlamamız var. Bu planlama dahilinde sporun her branşını düşünüyoruz. Hatta su sporları bile o alanda yer alacak. Bu çerçevede sizlerin dile getirdiği Bocce projesi için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Mesela yerini istediğiniz taktirde hemen verebiliriz. Bakanlık nezdinde girişimlerde de yanınızda olur gerekirse ön ayak oluruz. Yeter ki Bolumuz bir şey kazansın” diye konuştu. Ziyaretin sonunda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bocce Federasyonu AS Başkanı Mutlu Türkmen birbirlerine karşılıklı plaket takdim ettiler. Haber Merkezi