Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'nın başını çektiği BJK Spor Tesislerinde yeni bir gelişme daha yaşandığı öğrenildi.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'nın başını çektiği BJK Spor Tesislerinde yeni bir gelişme daha yaşandığı öğrenildi. Beşiktaş Spor Kulübü'nün Mimarı Bünyamin Derman, Beşiktaş'ın yaylalarda yapmayı planladığı tesisler nedeniyle Gerede'ye geldi.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, HSYK 2.Daire Başkanı, hemşehrimiz Mehmet Yılmaz ve Belediye Başkanı Mustafa Allar ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka'nın gayret ve girişimleriyle geçtiğimiz günlerde ilçemize gelerek incelemeler yapan ve alanı çok beğendiğini belirten Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Külübün Mimarı Bünyamin Derman'ı İlçemize göndererek bu alanda çalışma yapmasını istedi.

Tesisin yapılmasının planlandığı alanda inceleme yapmak üzere ilçemize gelen mimar Bünyamin Derman, Belediye Başkanı Mustafa Allar'ı ve beraberinde Belediye Meclis Üyesi Mehtap Demirses Burku ile Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çongar'ın da hazır bulunduğu heyeti belediye binasında ziyaret etti. Başkan Allar, ziyaret sonrasında verdiği kısa bilgilendirmede, BJK tesisleri üzerine süregelen gelişmeleri ilerleyen günlerde ilçe kamuoyu ile paylaşacaklarını aktardı. Haber Merkezi