Bolu Milletvekili TBMM Kâtip Üyesi Avukat Fehmi Küpçü, hükümet ve hizmet hareketi arasında yaşanan gerginlikle ilgili ilk kez konuşarak, Ak Parti ile ülkeyi daha güzel günlerin beklediğine vurgu yaptı.
Hükümet ve hizmet hareketi arasında yaşanan gerginlik iyiden iyiye gün yüzüne çıkarken, konuyla ilgili sessizliğini koruyan Bolu Milletvekili TBMM Katip Üyesi Avukat Fehmi Küpçü, ilk kez konuşarak; Her karanlığın arkasından bir aydınlık gelir. Bundan sonra her şeyin dünden daha güzel olacağını düşünüyorum,” sözlerini kullandı.
30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'nin, Türkiye genelinde ve Bolu'da oylarını artırarak, belediye seçimlerini kazanacağını vurgulayan Milletvekili Fehmi Küpçü, son zamanlarda hükümeti yıpratmaya yönelik hem içten hem de dışarıdan birçok oyun oynandığına işaret ederek; Yeni Türkiye idealine uygun şekilde bu oyunun bozulacağını düşünüyorum,” diye konuştu.
Bolu Milletvekili TBMM Kâtip Üyesi Avukat Fehmi Küpçü, hükümet ve hizmet hareketi arasında yaşanan gerginlikle ilgili ilk kez konuşarak, Ak Parti ile ülkeyi daha güzel günlerin beklediğine vurgu yaptı. Küpçü, şunları anlattı; Milletimiz son zamanlarda ülkemiz ve hükümetimiz üzerinde oynanan oyunlarında farkında. Bu da bizi ziyadesiyle sevindiriyor. Her karanlığın arkasından bir aydınlık gelir. Elhamdülillah hani iklimimizde olduğu gibi bu gün o kış mevsiminin ağır koşullarından çıkılmış ve bir bahar havası yaşıyoruz. Bu güzel havayı da komşularımızla ve Bolu insanımızla beraber yaşıyoruz. Ben bundan sonra her şeyin dünden daha güzel olacağını düşünüyorum.”
Döviz farklılığında yaşanan ufak değişimlerin dahi ülke insanına endişeli anlar yaşatmaya yettiğine dikkati çeken Küpçü; Bugün kurdaki döviz farkından vatandaşımız endişe duyuyor ama bu kriz başladığında dolar 1,8 civarındaydı. Bugün ise 2,2 ila 2,3 civarında. Yani biz; iki, üç kuruşluk bir değişimin bile bu coğrafyayı etkilediğini düşünüyoruz. Hâlbuki dün Ak Parti iktidarı öncesi bir gecede iki, üç kat birden artan ya da faizlerin tavan yaptığı dönemleri yaşadık,” dedi.
“Şu anda sapasağlam bir ekonomimiz var” ifadelerini kullanan Milletvekili Küpçü, açıklamasında şöyle konuştu; Sapasağlam yürekli, cesur ve dirayetli Anadolu insanı var. Ben bu duruşla yola devam edileceğini ve Ak Parti'nin Türkiye genelinde ve Bolu'da oylarını artıracağını ve Yeni Türkiye idealine uygun şekilde bu oyunun bozulacağını düşünüyorum. Güzel tarafı şu; sokaktan aldığımız olumlu enerji ve hissiyat bizi de ziyadesiyle mutlu ediyor, vatandaşımızda bunun farkında.”