Boluspor, PTT 1'inci liginin açış karşılaşmasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile 0-0 berabere kalarak sezona 1 puanla başladı. Deplasmanda oynanan karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Özcan Bizati açıklamalarda bulundu.

Bizati; Bugün topu önde tutamadık. Orta sahaya hakim olamadığımız pozisyonlar vardı. Pozisyonlar verdik fakat kendi girdiğimiz pozisyonlardan da sonuç alabilirdik. Ama şuan için bir puana sevinmek zorundayız” ifadelerine yer verdi.

Bizati sözlerine şöyle devam etti: Mücadele olarak iki takımda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. İki takımında hazır olmadığı gözüktü. Bizimde ilk on birde oynayan çoğu oyuncumuz bir hafta önce katıldı ve fiziksel anlamda eksiklikleri vardı. Takımların hazır olabilmesi için tahminen iki yada üç haftaya daha ihtiyaç olacak. Daha sonra takımların gerçek kuvvetleri ortaya çıkacak. Bugün topu önde tutamadık. Orta sahaya hakim olamadığımız pozisyonlar vardı. Pozisyonlar verdik fakat kendi girdiğimiz pozisyonlardan da sonuç alabilirdik. Ama şuan için bir puana sevinmek zorundayız. 1-2 hafta içinde daha hazır duruma geleceğiz” Haber Merkezi