PTT birinci Lig'de yeni sezon öncesi kaliteli kadro kurma yolunda ligin iyi oyuncularına son günlerde talip olan Boluspor'da şimdiki hedef Teknik Direktör Özcan Bizati'nin Denizlispor'dan eski öğrencisi Erçağ Evirgen. Tecrübeli oyuncu'yu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan kırmızı beyazlı yönetim Erçağ Evirgen'i kadrosuna katmak istiyor.

Haber: Fahri Gündüz

Boluspor yönetimi teknik direktör Özcan Bizati 'nin raporu doğrultusunda PTT birinci liginin hızlı kanat oyuncularından Erçağ Evirgen'e kancayı taktı. Adana Demirspor'da oynadığı futbol ile mevkisinin vazgeçilmez oyuncuları arasında olan Erçağ Evirgen için nabız yoklayan Boluspor yönetimi Özcan Bizati'nin eski öğrencisini Boluspor'a getirmek istiyor.

1986 doğumlu Erçağ Evirgen geçtiğimiz sezonda Reha Erginer'in listesinde olup Boluspor ile bir görüşme yapmış ancak tecrübeli sağ kanat oyuncusu ile anlaşma sağlanamamıştır. Sağ kanat ve yan mevki olarak santrafor oynayan Erçağ; Çerkezköy, Lüleburgaz, Karşıyaka, Adana Demirspor formalarını giydi. Erçağ'ın birkaç güne kadar Boluspor'a net bir cevap vermesi bekleniyor.

ERÇAĞ EVİRGEN KİMDİR?

Erçağ Evirgen (d. 7 Eylül 1986, Çorlu, Tekirdağ), Türk futbolcu.

Kulüp kariyeri

Çerkezköy Spor altyapısında futbola başladı ve 2008 yılında Lüleburgazspor'la profesyonel geçiş mukavele imzalayarak buraya transfer oldu. Burada, genç yaşına rağmen takımda hemen kendine yer edindi ve 36 lig karşılaşmasında 16 gol kaydederek takımına büyük katkıda bulundu. Bunun üzerine birçok üst lig ekibinin transfer listesine girdi ve neticesinde 2009-10 sezonunda 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Karşıyaka'ya transfer oldu. Karşıyaka için ilk resmî karşılaşmasında 30 Ağustos 2009 tarihinde Samsunspor'a karşı oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı. 2010-11 sezonunun sonunda Karşıyaka'yla sözleşmesini fesih ederek Adana Demirspor'a transfer oldu. 2014-15 sezonunda Denizlispor'a transfer oldu.