AK Partili Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, beraberinde meclis üyeleri ve Merkez İlçe teşkilatı ile birlikte seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti kadroları 1 Kasım Erken Seçimleri kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. AK Parti, sadece milletvekili adaylarıyla değil, partinin tüm kademeleriyle bu seçime hazırlanıyor. Hazırlanan plan ve program çerçevesinde şehir merkezi, ilçe, belde ve köylerde yoğunlaşan ekipler, sıkılmadık el bırakmamaya gayret ediyor.

Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ve beraberindeki partililerle birlikte, Türkiye'de yeniden tek başına iktidar ve Bolu'da 3-0 hedefi doğrultusunda vatandaştan destek isteyen İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve beraberindekiler girdikleri her ortamda tek tek tokalaştıkları seçmenlerden büyük bir teveccüh görüyor.

Yaşar Yüceer; AK Parti camiası olarak tam kadro sahalardayız. Belli bir plan ve program çerçevesinde seçmenler üzerinde yoğunlaşmış durumdayız. 13 yıldan bu yana süre gelen istikrarın devamı, giderek dünya kamuoyunda söz sahibi olan Türkiye'nin daha da güçlenmesi, bölgesinde söz sahibi olması ve Türkiye'nin aydınlık yarınları için AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının şart olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu amaçla gece-gündüz demeden çalışıyor, büyük bir özveri sergiliyoruz. 1 Kasım'da Bolu'da 3-0 kazanacağımıza inanıyoruz. Buna milletimizde inanıyor. Çünkü iltifatlar, teveccühler, güler yüzler bize bunu gösteriyor. Seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. Haber Merkezi