30 Mart yerel seçimlerine 2 gün kala AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz seçim çalışmalarına fabrika ziyaretleri ile başladı, daha sonra Başkan Yılmaz İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ve personeli ziyaret ederek destek istedi.
Yılmaz son olarak ta, kalabalık partili grubu ile Bahçelievler ve Borazanlar Mahallesi'nde seçim çalışmalarına devam etti. Başkan Yılmaz konuşmasında 10 yıllık hizmet süresince Bolu'da kalıcı yatırımlara imza attıklarını belirterek; Bizden önceki belediye başkanları Bolu'nun hiçbir problemini çözdüklerini söyleyemezler. Biz hizmet edince Bolu nefes almaya başladı” dedi.
Bolu halkına sesleniyorum diyerek açıklamasına başlayan Başkan Yılmaz diğer belediye başkan adaylarının Bolu için bir projesinin olmadığını kaydetti. Yılmaz; Bizim yaptıklarımız ve yapacaklarımızı söylememiz dışında diğer belediye başkan adaylarının Bolu için şu projeyi hayata geçireceğim dediği projelerden aklınızda kalan var mı? Biz proje üretir ve hayata geçiririz. Onlar ise hep laf ürettiler bezen iftira attılar, bazen de eksik aradılar. Bize karşı her şeyi yaptılar. Bolu'nun geleceğine hükmedecek bir projeleri var mı aklınızda? Başka belediye başkan adaylarının Bolu için bir şey vaat ettiğini gördünüz mü? Diğer adaylara göre seçim çalışmalarına en son biz başladık 3 aylık seçim çalışmaları süresince her gün vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bolulu vatandaşlarımızın karşısına biz projelerimiz ile çıkarken muhalefet partililer ise benim davranışlarımı eleştirerek çıktılar. Bolu ile ilgili hiçbir proje gerçekleştiremediler” dedi.
Bize halkımızın sahip çıkmasını istiyorum
Başkan Yılmaz açıklamasının devamında; Bolu'da yapılan yatırımları halktan aldıkları güçle gerçekleştirdiklerini söyledi. Yılmaz; ”Bolu'da dev projelerde bizim imzamız varsa biz vatandaşımıza layık olmak için yaptık. Halkımızdan aldığımız gücü merkezi iktidarın gücü ile birleştirerek Bolu'da hizmete dönüştürmeye çalıştık. Bizden önceki belediye başkanları Bolu'nun hiçbir problemini çözdüklerini ifade söyleyemezler. Bizden önce Bolu'nun herhangi problemini tespit edip çözen belediye başkanı yoktur. Biz bütün engellemelere, sıkıntıları rağmen Bolu'nun sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Biz hizmet edince Bolu nefes almaya başladı. Akşamları evlerinden çıkmayan Bolulular şimdi yaptığımız parklarda sere serpe oturuyorlar. İki gün sonra halk karar verecek. Herşeyden önemlisi ülkenin istikrarı benim tekrar aday olmamdan çok daha önemli. Ülkem istikrarsızlaştığında belediye başkanı olmam bir işe yaramaz. Şuan bütün şer güçler Ak Partinin başarısız olması konusunda el birliği ile çalışıyor. Provokasyon yalan biz kimseye bir ithamda bulunmuyoruz sadece kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz. Biz hizmetkarız bize halkımızın sahip çıkmasını istiyorum” şeklinde konuştu.