Gürzap Yılmaz Çok Amaçlı Salon'da Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz belediye personeline teşekkür yemeği düzenledi. Başkan Yılmaz konuşmasında Bolu'da yapılan dev projelerde belediye personelinin imzasının olduğunu vurgulayarak; Yapılan çalışmaları gördükçe bu çalışmaları yapan ekip arkadaşlarımdan gurur duyuyorum. Biz birlikte inanılması zor çalışmalar başardık” dedi.
Atatürk Orman Parkı'nda bulunan Gürzap Yılmaz Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen teşekkür yemeğine Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, 760 belediye personeli katıldı. Başkan Yılmaz konuşmasında Bolu'da hayata geçirilen dev projelerde Belediye personelinin büyük katkısı olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz açıklamasına şu şekilde devam etti;”10 yıldır beraber çalışıyoruz.10 yıldır Bolu'da çok büyük işlere imza attık. İki dönem birlikte çalıştık. Önümüzdeki dönemde inşallah birlikte çalışırız. Biz çalışanlarımızla Bolu'da yapılamaz denenleri, hayal dahi edilemeyen şeyleri birlikte başardık. Bolu'da nereye gidersek gidelim yapılan çalışmaları gördükçe bu çalışmaları yapan ekip arkadaşlarımdan gurur duyuyorum. Biz birlikte inanılması zor çalışmalar başardık. Kültür Park projesi Bolu için çok büyük proje belediye önünden Pazar yerine Bolu halkı yürüyerek geçebiliyor, fırka tepesini yeniden inşa ettik bu proje dün hayal edilebiliyor muydu? Hayır. Bu projelerde personelimizin çok büyük emeği var. Önümüzdeki dönem personelimize iyileştirmeler çok daha artacak. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamladık. Üst yapı çalışmalarında çok daha farklı noktalara gideceğiz. Çalışma yapmak için elimizde çok büyük imkanlarımız var” şeklinde konuştu.
Çok büyük projeleri 10 yıla sığdırdık
Bolu'da hayata geçirilen dev projelerde belediye personelinin çok büyük katkısının olduğunu belirten Başkan Yılmaz; ”Çok önemli projelerimizin yüzde yetmişini sizin sayenizde bitirdik. Tekrar göreve geldiğimiz takdirde çalışmalarımızın kalan yüzde otuzunu da tamamlarsak Bolu dünya kenti olur. Biz 10 yılıdır yaptığımız çalışmalar sayesinde göğsümüzü gere gere Bolu'da dolaşabiliriz. Bu yapılan çalışmaların hepsini ben personelimize borçluyum. Çok büyük projeleri 10 yıla sığdırdık bunların hepsi büyük projelerdir. İnanılması zor işleri başardığınız için önünüzde eğiliyorum. Hepinize tek tek üstün çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yılmaz'ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.
Biz şehrimizi seviyoruz
AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü yaptığı konuşmada; Bolu'nun kişilikli kimlikli karakterli bir şehir haline geldiğini belirterek; Bu şehrin nakış nakış işlenmesi noktasında Başkanımızın çalışmaları Bolu'da tarihe not düşülebilir. Bu tarihlerde bende Bolu Belediyesi'nde görev yaptım demenin mutluluğunu sizlerde yaşayacaksınız. Biz şehrimizi seviyoruz. Parkları ve bahçeleri ile güzel şehirde yaşamak istiyoruz. Sizlerde bu büyük değişime katkı veriyorsunuz. Bu ekibi yürekten tebrik ediyorum teşekkür ediyorum” dedi.
10 yıllık süreçte Bolu'nun çehresi değişti
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin konuşmasında, Bolu'da ki değişim ve gelişimin mimarları belediye personelimizdir” dedi. Metin açıklamasının devamında;” Değerli personelimizin şevkle heyecanla çalıştığına şahidim.10 yıllık süreçte Bolu'nun çehresi değişti. Bunu en yakın bilen ve yaşayan belediye personelidir. Bu değişimde personelin imzası var. Bolu'daki değişime siz hakimsiniz siz yaşadınız. Çene yetiştirenler yerine iş yapanlar olarak sizleri tek tek kutluyorum. Bu çalışmalar sayesinde Bolu 2050'li yıllarda