Kırmızı-beyazlıların sabah çalışmasında adeta pestili çıktı. Yoğun tempoda geçen kamp döneminin 8 gününde de Teknik Direktör Oğuz Çetin, dün saat 11:00'de yapılan antrenmanda dayanıklılık çalışmasına önem verdi. Bu çalışmanın sonunda kırmızı-beyazlı oyuncuların kamp yaptıkları otele adeta bitkin halde gittikleri göründü.
Boluspor'da sabah antrenmanında Teknik Direktör Oğuz Çetin kırmızı-beyazlı oyunculara kuvvet çalışması yaptırdı. Bu çalışmaya çok önem veren deneyimli hoca sık sık çalışmanın arasına girerek oyuncularına antrenmanın faydaları hakkında bilgi verirken, Çok yoruluyorsunuz, biliyorum ama ikinci yarı bizim için çok zor geçecek. Bu zor antrenmanların faydasını maçlarda hepimiz göreceğiz” diyerek uyarılarda bulundu.
Sabah çalışması dayanıklılık antrenmanıyla başlarken, 23 oyuncu bu çalışmaya katıldı Sakatlığı devam eden Cemil Vatansever düz koşu ve adalesini kuvvetlendirmek için özel çalışma programını uyguladı.
Dayanıklılık antrenmanında kırmız-beyazlı oyuncuların adeta pestili çıkarken antrenman sonunda kamp yaptıkları otele bitkin halde gittikleri göründü.