Geçen yazımda ESKİYE RAĞBET OLSA BİT PAZARINA NUR YAĞARDI” başlığından sonra büyük tepkiler aldım, bit pazarının sıradan bir bit pazarı olmadığını, er, subay, as subay bütün coşkunların atakta olduğunu, küplerin saklandığını, daha bir çok platonik aşkla milletvekilliğine yüreklerin kabardığına şahit olduk, bu güzün Bolu'ya güz gelip gelmeyeceğine meraklandık.

Şaka bir tarafa bir hafta boyunca birçok kişiyle bir araya geldim, birçok kişinin KASIM 2015 SEÇİMLERİ hususunda fikirlerini aldım, halkın nabzını da bir nebze tutmuş oldum (Yanlış anlaşılmasın kimseden etkilenmedim!), sonuç olarak çıkarımlarım neticesinde Bolu'da değişik bir şeyler yapılmadıkça sonucunda değişmeyeceğini şimdiden söylemek istiyorum. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç alınmaz.

Lafı uzatmayı, eveleyip gevelemeyi sevmem, Eğer Ak Parti 3-0'ı düşünüyorsa, bu imkansız değil, bu işi gerçekten DAVA olarak görenler şapkalarını önlerine bir koyacak, nefislerine, şahsi hırslarına bir dur diyecek, Ak Parti Bolu'da daha önce nasıl - daha başarılı oldu bir geçmişe göz atacak, görünen o ki Bolu'da bu iş Alaaddinsiz olmaz. Geçen yazımda da bahsettim, üstüne Alaaddin başkan aday değilim demiş, değilim demekle olmaz, burada bu iş Alaaddin meselesi, Hasan Hüseyin meselesi değil, görev neyse yapılması gerekli, çalışmaların farklı yöntem, farklı tarzla olması gerekli, halkın yüreğine dokunması gerekli, hassaten Göynüğünden Gerede'sine, Mudurnu'sundan Seben'ine halkta bir coşkuya, bir heyecana yeni bir başlangıca ihtiyaç vardır. Allaaddin Yılmaz'la Ak Parti'nin Kasım ayında ki Güz'ü daha bereketli olur, halk bunu istiyor ve bekliyor…

Alaaddin Yılmaz'a Gelince; Gözü arkada kalmasın, Belediyeyle yarım kalan hizmetler hususunda bu NECİP millet gereğini yapar.