Siyaset musalla taşının önünde biter...

Siyasi ortamda sık sık karşı karşıya gelen ve birbirleri hakkında ağır eleştirilerde bulunan iki siyasi rakip siyasete ara verdi. Tanju Özcan, babası vefat eden Alaaddin Yılmaz'ın yanından bir an olsun ayrılmayarak böyle günlerde siyasetin olmayacağını herkese gösterdi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın babasının vefatı üzerine farklı görüşten de olsa bir çok siyasi, Başkan Yılmaz'ı yalnız bırakmadı. Birçok siyasinin, bürokratın ve vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşen cenaze töreninde Başkan Yılmaz'ı yalnız bırakmayan isimlerden en çok dikkat çeken ise Tanju Özcan'dı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın babasının vefatı üzerine ilk olarak Yılmaz'ın baba evine taziyeye giden CHP Milletvekili Adayı Tanju Özcan, cenaze namazı esnasında da Başkan Yılmaz'ın yanında saf tuttu. Cenaze namazının ardından merhumun tabutuna da Başkan Yılmaz ile birlikte omuzlayan Tanju Özcan, böyle günlerde nasıl birlik ve beraberlik içerisinde olunabileceğini herkese gösterdi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın babası Necati Yılmaz son yolculuğuna dualarla uğurlandı. Emrah ÖGET