Bolu Belediyespor'da 2 sezon oynadıktan sonra sezon başında Maltepe Yalıspor'a transfer olan Merve Korkmaz önceki gün eski takımı Bolu Belediyespor'a karşı forma giydi. Eski takımına karşı azda olsa süre alan tecrübeli oyuncu takımı Maltepe Yalıspor'a sayı ve sayılar kazandırdı.

Geçtiğimiz sezonlarda Bolu Belediyespor forma giyen tecrübeli oyuncu Merve Korkmaz önceki gün eski takımına karşı forma giydi. Sezon başı Bolu Belediyespor ile sözleşme imzalamayarak İstanbul temsilcisi Maltepe Yalıspor'a transfer olan tecrübeli smaçör Merve Korkmaz, eski takımı olan Bolu Belediyespor karşı az süre alsa da yeni takımına oyunda kaldığı süre içersinde sayı ve sayılar kazandırsa da skora etki edemedi. Bolu Belediyespor maçı bırakmayarak salondan 3-0 galip ayrıldı.

SELVİNAZ TRİBÜNDE

Geçtiğimiz sezon Bolu Belediyespor'un vazgeçilmez oyuncuları arasın yer alan genç oyuncu Selvinaz Zengin, eski takımı olan Bolu Belediyespor'a karşı sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Sezon başında ayak bileğinden yaşadığı sakatlıktan dolayı uzun süredir formaya hasret kalan genç oyuncu Bolu Belediyespor-Maltepe Yalıspor maçını tribünden izledi. Yeni takımı Maltepe Yalıspor oyuncularına tribünden destek veren Selvinaz, maç sonrası salondan üzgün ayrıldı.