CHP grup toplantısına katılmak için ilçe yönetimi ile birlikte TBMM giden CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ile Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Zafer Çağlayan TBMM'de tartıştı. Ulusal basın Çağlayan'ın, Yıkılmaz ile CHP'lilere küfürler ettiğini iddia etti.

Olay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısı konuşması öncesi CHP grup salonu önünde oldu. Merkez ilçe yönetim kurulu ile birlikte genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinlemek için CHP Grup salonunun önüne gelen CHP merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz burada Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Zafer Çağlayan ile karşılaştı. Burada Yıkılmaz'a "ne bakıyorsun" diyen Çağlayan'a Yıkılmaz'ın "saatime bakıyorum" dediği ve daha sonra Çağlayan'ın korumalarının Yıkılmaz'a saldırdığı iddia edildi.

Olaya tanıklık eden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise şunları kaydetti; Grup toplantısı için Bolu'dan ziyaretçi arkadaşlarımız gelmişti. İlçe Başkanımız Hüseyin Yıkılmaz ekibi toparlamak için geriye doğru döndü saatine baktı. Zafer Çağlayan bunun üzerine korumalarıyla birlikte CHP'lilere küfürlerle saldırdı.”

Özcan olayı Twitter'dan kınadı

Olayın ardından twit atarak olayı kınayan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan şu ifadeleri kullandı; TBMM çatısı altında CHP Bolu Merkez İlçe Başkanımıza korumaları ile ağır hakaret ve küfürler sarf ederek Saldıran Zafer Çağlayan'ı kınıyorum. Zafer Çağlayan'ın saldırı sebebi de yanından geçen merkez ilçe başkanının kendi saatine bakması. Yazıklar olsun. Saati öğrenmek için hem de kendi saatine baktı diye Zafer Çağlayan'ın saldırısına maruz kalan Bolu İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz'a da geçmiş olsun.”