Yıllardır gönül verdikleri renklerin Süper Lige çıkması için tribünlerde yer alan kırmızı beyaz sevdalıları, bir kez daha haftaya boynu bükük başlıyor.
Boluspor kendi sahasında Karşıyaka ile mücadele ederken tribünlerde kırmızı beyazlı renlere gönül veren binlerce taraftar yine boynu bükük yarıldı. Her sezon yeni bir umut ile sezonlara merhaba diyen, ancak sezon sonu yaklaştıkça karamsarlığa kapılan Boluspor taraftarları Karşıyaka karşılaşmasında da üzerine düşeni yaptı ve tribünleri doldurdu.
90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlar ile destek veren taraftarlar alınan sonuçlar sonrası, Bizlere destek olun köstek olmayın diyorlar. Daha ne kadar destek olacağız. Elimizden geldiği kadar deplasmana gidiyoruz, iç saha maçlarında destek veriyoruz. Tüm olumsuzluklara karşı sesimiz çıkmıyor. Yönetim üzerine düşeni yapıyor, taraftar üzerine düşeni yapıyor, basın üzerine düşeni yapıyor ama her sezon aynı senaryo tekrarlanıyor” yorumlarını yaparken, gidişattan da memnun olmadıklarını dile getirdiler.