Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, beraberinde Düzce Öncü TV Kameramanı Hakan Sarıgüzel ile birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek meslektaşları ile sohbet etti. Ziyarette yapılan konuşmalarda Bolu ve Düzce şehirlerinin birbirinden ayrı tutulamaması gerektiği vurgulanırken, kardeşlik adına gazetecilerin kenetlenmesi mesajları verildi.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör, Erol Tayhan'ın bu meslekte duayen olduğunu belirterek, Düzce ile Bolu arasında sıkıntı olduğunu savunanların, bu işten rant sağlayanlar olduğunu belirtti. Güngör, Biz yıllarca Düzceli gazeteci arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. Birbirimizi hiçbir zaman ayrı görmedik. Erol ağabeyimiz bu işin duayenlerindendir. Bizi ziyaret etmesi de oldukça memnun etmiştir. Düzce ve Bolu basınının kaynaşması için bir yemek organize edeceğiz. Bu buluşmaları da gelenek haline getirmek istiyoruz. Düzceli, Bolulu tabirleriyle, bizleri ayrı imiş gibi gösterip rant elde etmeye çalışan insanlar var. biz bunun farkındayız. Bundan sonra da kardeşliğimiz devam edecek” diye konuştu.
Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan'da, dün olduğu gibi bugünde Bolu basını ile Düzce basınının bir arada olduğunu söyleyerek, Biz Bolu'yu hiçbir zaman başka bir il olarak düşünmedik. Bolu Gazeteciler Cemiyeti, yaptığı etkinliklerle büyük mesafe kat etmiştir. Biz birlik beraberliğimizi devam ettirmek, birlikte büyümek zorundayız. Birbirimizin eksiklerini gerekirse görmeden büyüyeceğiz. Göreceksek de birbirimizi kırmadan hareket edeceğiz. Bu ziyaretlerin sürekli hale gelmesini çok istiyorum. Meslektaşlarımızı bir araya getirmeliyiz. Her meslektaş birbirini tanımalı diye düşünüyorum. Her zaman ve her yerde Bolu Düzce kardeşliğini sağlamalıyız” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda BGC Başkanı Caner Güngör, DGC Başkanı Erol Tayhan'a günün hatırına Köroğlu Heykeli armağan etti.