Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde oto hırsızlık bürosu amiri komiser Bahattin Öztürk, Cinayet ve Ahlak bürosunun amiri Seyfullah Kılıçoğlu tarafından kelepçelendi.

Bahattin Öztürk ile Bahar Albay Öztürk Eskioğlu düğün salonunda dünya evine girdiler. Öztürk çiftine ise mesai arkadaşları hiç unutulmayacak ve ömür boyu birlikte olmaları nedeniyle güzel bir senaryoyu uygulamaya koydular.

Cinayet ve Ahlak Bürosunun ekipler amiri ile personeli üstlerinde taşıdıkları kelepçeyi çıkartarak piste dans eden Bahattin ve Bahar çiftinin bileklerine taktılar. Bir anda ne olduğunu anlayamayan çift elleri kelepçeli şekilde dans etmeye devam ettiler.

Bahar ve Bahattin çifti nikâh masasında da bir müddet elleri kelepçeli şekilde oturmak zorunda kaldılar.

Düğüne Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, Ahmet Yoltaş, Asayiş Şube Müdürü Tuncay Sancak, KOM Şube Müdürü Faruk Demir, Nöbetçi Müdürü Ufutan Yiğit, Asayiş ve KOM'dan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Ünal, Ekipler Amiri Cengiz Ginay, Asayiş İdari Büro Amiri Erdal Aydın ve çok sayıda emniyet mensubu ile gelin ile damadın yakınları katıldı. Genç çiftin düğün salonunun ortasına kadar gelin arabasıyla girmesi de büyük ilgi gördü.